Zombies are hot and sparkly and walk in the rain thinking about girls!

HAHA
Z-terrorn är över. Nu är dom glittriga och emo. Nu är det snart över.
Titta själv här.
Från filmningen av Warm Bodies

via Think Geek

Kommentarer
Postat av: Swedish Zombie

Boken är väldigt bra. Filmen blir något annat fattar man ju. Men Simon, det har egentligen varit över länge. Popularitet tycks alltid urholka och förstöra. Jag ser faktiskt fram emot att det ska återgå till hemsnickrade e-böcker och fanzines. Men innan dess ska jag först ställa mig i Isaac Marions hyllningskör. För jag gillar hans bok. Den är inte fullt lika emo och glittrig. Nu önskar jag bara att nån sätter läppglans på ångpunken, så att du också får förtvivla lite! ;-P

2012-01-20 @ 22:52:34
URL: http://www.swedishzombie.com
Postat av: Socialistsimon

Filmatisering är nästan alltid trivialisering. Jag tror att det finns en positiv baksida av hypen. Titta på de första Hobbit och sagan om ringen filmerna. Men nu när Fantasy har högkonjunktur dyker det upp en del bra saker. I bakvattnet av flodvågen av skräp dyker det ofta upp bra saker som helt plötsligt får finansiering.

Ångpunk föddes med glittrigt läppglans (Vad annat är krinoliner?) och nu är det överexploaterat, titta på tre musketörer från 2011. Zeppelinare!

Men hellre det än där SF (min genre) befinner sig idag. Idag är det Fantasy, vampyrer och zombier. SF sitter på utedasset och gråter :(

Tror du Äkta Människor kommer att återupprätta Star Trek?

2012-01-21 @ 07:44:08
URL: http://socialistsimon.blogg.se/
Postat av: Swedish Zombie

Man kan ju HOPPAS att Äkta människor kan ha en önskvärd bieffekt. Men jag tvivlar. Tyvärr blir svenska produktioner av nån anledning nästan alltid kalkoner. Konstigt egentligen att det är så.

2012-01-24 @ 11:02:26
URL: http://www.swedishzombie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0