The Shambling Guide to New York City

 Zoë en arbetslös guideboksredaktör. När hon ser en annons för en plats som guideboksredaktör för en guidebok i sin hemstad New York söker hon jobbet. Chefen, Phil, säger att 'Jo, du är inte bara kvalificerad, du är den enda på redaktionen som egentligen är kvalificerad, men jag tror inte att detta är något för dig.' 
Envis och desperat efter anställning lyckas hon få jobbet och inser att med en chef som är vampyr, kollegor som är zombies, incubus, vattenelementarer och dödsgudinnor så hade Phil en poäng. Det är inte helt lätt att jobba med kollegor som ser en som lunch. 
 
The Shambling Guide to New York City 
är snabbläst, spännande och rolig. Zoë har ett samtal med en incubus om skillnaden mellan 'consentual sex' och 'consenting to consentual sex'. ("If you try that again, I'll gut you") Recenserar 'Hedgehog surprise', bondageklubbar och croissanter. 
Trots att hon hela tiden är överarbetad, överväldigad och hotad till livet så är hon en stark och obrytbar New Yorkbo som, med visst besvär, dominerar de livsfarliga monster hon jobbar med och möter under sina studiebesök i de delar av New York som besökande monster frekventerar. 
 Trots ett komplicerat kärleksliv, kollegor som motarbetar henne, en zombieapokalyps, golems och demoner; 'The book is coming along nicely.'
 
The Shambling Guide to New York City är en måste-läsa-i-hängmattan-bok och ett måste-ha-med om du besöker New York i sommar!
 
Tumme upp.
 

 The Shambling Guide to New York City finns hos Adlibris och Bokus 

 #21

Kommentarer
Postat av: Maria

Verkar kul. :)

2013-07-27 @ 13:21:46
URL: http://tystnad.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0