Inte DiCaprio precis

The River of Stars är en gammal lyxkryssare med segel och allt, men är numera utrustad med motorer och kämpar sig fram som fraktskepp på väg till Jupiter. Hennes besättning är en omaka samling som beskrivs på ett charmerande sätt. En djupt tragisk roman om en liten grupp människor på väg ut i ingenstans. Om du har drömt om att segla på solvindarna så är detta boken för dig!

Den verkar tyvärr vara ur tryck vilket inte på något sätt kan accepteras, ta kontakt med din lokala SF-bokhandel och utöva konsumentpåtryckning.

Läs The Wreck of the River of Stars av Michael Flynn.

/s

Kommentarer
Postat av: Åka

Ur tryck? Brukar inte det betyda att en bok är slut på förlaget? Jag är inte säker på att det stämmer, den verkar fortfarande gå bra att beställa ny på nätet. Den är nog bara en sån bok som din lokala bokhandel inte känner något behov av att alltid ha på hyllan, de tar nog in den så fort någon frågar efter den.

2009-04-21 @ 20:42:45
URL: http://annien.wordpress.com
Postat av: Socialistsimon

Jag gjorde en snabb sökning på SF-bohandeln, adlibris och Bokus och fick inga träffar alls. Den fanns inte ens som slut. Det brukar betyda att den inte är i tryck längre och inte är på försäljarnas inköpslista. Men jag kan ha fel.

/s

2009-04-21 @ 21:58:10
URL: http://socialistsimon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0