Republic of Thieves - Scott Lynch

Min mailkorrespondens i utdrag ang Republic of thieves:



datum12 januari 2011 11:57
ämne Republic of Thieves - Scott Lynch
skickat från sfbok.se

12 jan (9 dagar sedan)


Hej!

Vi måste tyvärr meddela att utgivningen av Scott Lynchs tredje bok i Gentlemen Bastards Cycle, Republic of Thieves, är uppskjuten till tidigast november. Tidigare datum var februari.

/Science Fiction-bokhandeln Malmö



*Fanken*

datum 21 januari 2011 11:57
ämne Republic of Thieves - Scott Lynch
skickat från sfbok.se

dölj information 11:57 (9 timmar sedan)


Hej!

Vi fick ett väldigt tråkigt mail idag från vår inköpare i Stockholm - förlaget har meddelat att Republic of Thieves är uppskjuten än en gång. Förlaget verkar satsa säkert, så de har sagt maj 2013. Vi håller dock tummarna och hoppas att den åtminstone kommer ut 2012.

Hälsningar
/SF-bokhandeln Malmö



Enligt Orion så är det fortfarande Februari som gäller (Publication Date: February 2011 as of 2011.01.21 )

Vad tror ni det beror på? Jag gissar att Scott just upptäckt att båda huvudpersonerna faktiskt dog i slutet på förra boken och han har glömt att 'fixa' det lilla problemet. Vad kan annars ha hänt en vecka (!) innan utgivningsdatun? Har dom anlitat GRR Martin för att sätta typerna? Har dom glömt köpa bläck och väntar på en leverans från Vitryssland?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nja, enligt hans egen hemsida har han problem med depression och panikångest ...

2011-02-10 @ 22:53:12
Postat av: Socialistsimon

Där fick jag för att jag försökte lustifiera det. Jag vet så klart om att han har problem men att det skulle vara fallet så nära på launch känns inte troligt. Det känns som om det måste vara ett förlagsproblem. Jag menar om Lynch behövde mer tid så hade dom vetat det lång tidigare. Så sent har man ju tom provtryckt i vanliga fall. Men eftersom dom har satt nästa datum till 2013 så innebär det ju att dom gett Lynch tillräkligt med tid att skriva om hela boken. Det kändes som det där Black Adder sketchen där man tappar bort "det enda existerande manuset".



Jag vet inte hur jag tycker om detta. Det känns bra att man tar bort dealine-pressen på en kille som mår direkt dåligt av den. Samtidigt kan jag inte sluta tycka att det är extremt dåligt hanterat.

2011-02-11 @ 10:09:52
URL: http://socialistsimon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0