Mitt liv i lådor

Alla böcker nerpackade, hemmet i kaos och sen alla svåra val. Bära med eller slänga bort?
En sak som definitivt kommer att försvåra mitt fortsatta läsande/bloggande är att det är dags att pensionera min gamla bokhylla. Den klarar nämligen inte ens den mest grundläggande funktion man kan kräva av en bokhylla; En bokhylla som man inte kan ställa böcker i förtjänar att vila i det kommunala värmeverkets brännugn. Den håller på att sakta böjas in i L-space och en lagerhylla modell Ivar klarar inte det utan att luta och bågna.

Men nu ska jag inte fokusera på problemen. Jag ska lämna Utanförskapet (ni har alla sett om det på TV, bränder, skottlossning och trångbodhet.) och flytta till innanförskapet! Det ska bli skönt att ha närmare till uteserveringarna, köpa och inreda den nya bokhyllan.
Sortera böcker!
Jag har inte ens börjat fundera på vilket sorteringssystem jag ska ha. Jag funderar på biblioteksordningen: Allt på Hce.

Jag komer att sakna Utanförskapet. Det är sant att det är illa här ute. Men samtidigt är det otroligt vackert på våren. Alla träd man planterat för att dölja betongen fungerar ju bara på sommaren. I stället för att gå i en klyfta mellan skyskrapor som man gör på vintern så går man nu i en lövsal.
Träd, gräsmattor och blommor, blommor, blommor.
Det är just nu det är bra här i Utanförskapet.

Istället för att be om ursäkt för att jag inte kunnat blogga så aktivt tänkte jag säga så här istället: Jag har ett antal underbara böcker att berätta om. Jag bara hinner inte just nu. Men det kommer!
/s

Kommentarer
Postat av: Karl

Ny lägenhet är lika med nystart i bokhyllan! Rensa bort möget.



/karl

2010-05-15 @ 20:14:44
URL: http://drommarnasberg.wordpress.com
Postat av: Socialistsimon

Jag kan inte riktigt göra så. Då får jag ju läsa om allihopa för att kunna avgöra om jag ska spara eller slänga boken. Men jag kör den linjen med det mesta annat, som köksutrustning, kläder, möbler osv.

Skönt att rensa ibland.



Sen måste jag ju fylla den nya bokhyllan också. Den ska bli minst dubbelt så stor!

/s

2010-05-16 @ 16:51:54
URL: http://socialistsimon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0