Dust of Dreams

Jag har läst ut DoD!
För dig som ännu inte hoppat på tåget så är det del 9 i The Malazan Book of the Fallen en episk Fantasy serie i 10 delar av Steven Erikson. Den är tjock den är lång och har rejält med tuggmotstånd. Jag älskar när en bra bok inte tar slut för fort och Dust of Dreams levererar verkligen. Vi återser flera av våra favoritkaraktärer, som Fiddler, Hedge, Quick Ben, och Adjunkt Tavore i Malazans arme, Bugg och Tehol Beddict i Lether. Vi stiftar bekantskap med K'Chain ordentligt för första gången. Hela boken är en enorm upptakt till sista delen och det märks. Mest på dom karaktärer som saknas som tex Ganoes Paran och High King Kallor men även Whiskeyjack och  Kejsarinnan.
Malazans Bonehunters befinner sig i Lether och förbereder sig för att marschera österut mot en okänd fiende och ett okänt mål. Deras allierade Whitefaced Barghasts, Burned tears Khundryl och Grey Helms har landstigit långt sydost om Lether och har sina egna problem med Bolkando och dom andra småkungadömena i Letheris utkant.
Serien fortsätter att leverera och jag väntar spänt på sista delen; The Crippled God.

Kommentarer
Postat av: Karl

Det är fan i mig olidligt nu att vänta in sista boken, tur att Erikson är regelbunden som en klocka med att ge ut sina böcker!



/karl

2009-10-15 @ 11:10:35
URL: http://drommarnasberg.wordpress.com
Postat av: Socialistsimon

Ja, tack och lov är det inte GRR Martin vi pratar om.

2009-10-15 @ 17:28:39
URL: http://socialistsimon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0